XV Jornades

XV Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè

S'han clos les XV Jornades de Meteorologia amb una onzena de ponències dedicades a la meteorologia i a la climatologia, i amb una notable assistència. En la cloenda han estat lliurats el segon Premi Local i Internacional Eduard Fontserè, així com el primer Premi Estatal a treballs de recerca de meteorologia o de climatologia amb aportacions de relleu al coneixement de la meteorologia i de la climatologia de Catalunya i, en general, de la Mediterrània occidental.

Acte institucional
Sala d'Actes de l'Escola del Treball de la Diputació de Barcelona.
Escola Industrial. (Accés lliure)
Comte d’Urgell 187
Barcelona

Seu de les Jornades
CosmoCaixa de Barcelona
Isaac Newton, 26
08022 Barcelona

Divendres, dia 27 de novembre, vespre: ACTE INSTITUCIONAL (Sala d'Actes de l'Escola del Treball de la Diputació de Barcelona. Escola Industrial. Comte d’Urgell 187, Barcelona. Accés lliure ) 19.00 Presentació de l'Acte Institucional. Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i Associació Catalana de Meteorologia. 19.15 Homenatge a mossèn Serinanell. Manel Dot. 19.30 Recordant el professor Miquel Ballester. Escrit de Jaume Miró i paraules de Climent Ramis.

Per quinzè any consecutiu l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) proposa les XV Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, que es duran a terme els dies 27, 28 i 29 de novembre de 2009. Com cada any senar, seran genèriques i de tres dies de durada. Constaran d'un acte institucional, d'accés lliure, per a commemorar el 100è aniversari del naixement de mossèn Serinanell, el 1er aniversari de la mort de Miquel Ballester així com el 75è aniversari de la publicació "Les Seixes" de Fontserè.