XVII Jornades

AlkfVmresig

Moltes gràcies a tots aquells que heu fet possible que les XVII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè hagin estat un èxit.

 

Aquests són alguns dels moments, reflectits ens fotografies, de les XVII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè. Passant el punter per sobre de la presentació teniu accés a diferents "opcions" de visualització, com per exemple "mostrar o amagar les descripcions". També podeu utililitzar aquest enllaç directe.

XVII JORNADES DE METEOROLOGIA EDUARD FONTSERÈ
BARCELONA, 25, 26 i 27 DE NOVEMBRE DE 2011

Per dissetè any consecutiu l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) proposa les XVII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, que es duran a terme els dies 25, 26 i 27 de novembre de 2011. Com cada any senar, seran genèriques i de tres dies de durada. Constaran d'un acte institucional, per a commemorar el centè aniversari de la xarxa d’observadors voluntaris, iniciada per una crida de José Galbis, cap de l'acabat de crear Observatorio Central Meteorológico, i amb gran acollida a Barcelona a través de la Societat Astronòmica de Barcelona que presidia Fontserè i a València a través de la Federació Agrària de Llevant que presidia Iranzo.

- Presentació
- Programa de les Jornades Fontserè
- Informació general
- Programa complet (en format PDF).
- Formulari web d'inscripció a les Jornades
- Difusió de les Jornades
- Fotografies de les Jornades

Material per a difondre les XVII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè (2011) en mitjans de comunicació i/o a través de xarxes socials.

S'ha resolt el tercer Premi Local i Internacional Eduard Fontserè, així com el segon Premi Estatal a treballs de recerca de meteorologia o de climatologia que facin aportacions de relleu al coneixement de la meteorologia i de la climatologia de Catalunya i, en general, de la Mediterrània occidental. El premi local, dotat amb 3.000 euros, ha quedat desert per falta de participants que compleixin les bases.

Acte institucional
Sala d'Actes de l'Escola del Treball de la Diputació de Barcelona.?
Escola Industrial.
Comte d’Urgell 187, Barcelona

Seu de les Jornades
CosmoCaixa, Sala Àgora.
Isaac Newton, 26.
08022 Barcelona

Divendres, dia 25 de novembre, vespre:
ACTE INSTITUCIONAL
(Sala d'Actes de l'Escola de Treball de la Diputació de Barcelona. Escola Industrial. Comte d'Urgell 187, Barcelona. Entrada lliure.)