Biblioteca

MeteoCartes, el joc de l'ACAM acam - 23 agost 2022

MeteoCartes, el joc de l'ACAM, és una baralla de 32 cartes que permet jugar a tres jocs, d'entre 2 i 4 participants. La intenció és que sigui una eina educativa i didàctica per a l'aprenentatge dels núvols i alguns fenòmens meteorològics.

De fet, les cartes estan agrupades en vuit famílies de quatre membres cadascuna. Aquestes famílies són: núvols alts, núvols mitjans, núvols baixos, antroponúvols, hidrometeors, electrometeors, eolometeors i fenòmens òptics.

Vídeo Aiguats del 10 de juny de 2000 rafel - 10 juny 2020

Amb motiu dels vint anys dels Aiguats del 10 de juny de 2000 reproduïm en format mp4 el vídeo VHS que es va editar en aquelles jornades monogràfiques juntament amb el llibre del resum de les ponències.

BUTLLETÍ INFORMATIU Desembre 2019 acam - 21 desembre 2019

Coincidint amb el final d'any, és un bon moment per fer balanç de les activitats desenvolupades per l’associació, i tenir una mirada sobre les principals publicacions en l’àmbit de la meteorologia i la climatologia de la Mediterrània.

Des de l’ACAM volem desitjar-vos unes molt bones festes, i un millor 2020, ple de bona meteorologia.

Butlletí informatiu de l’ACAM - Número 1 - Desembre 2018 acam - 30 desembre 2018

Aquest és el primer número del butlletí de l’ACAM, que pretén ser un butlletí semestral de comunicació entre l’entitat i els seus associats i associades.