Esdeveniments

Crida de pòsters per a les XXIX Jornades Eduard Fontserè acam - 3 octubre 2023

Els assistents inscrits a les Jornades Eduard Fontserè (JEF) podran fer presentacions en format pòster. Qui vulgui presentar-ne ha d’enviar un resum a l’adreça: posters.jef@acam.cat fins el dia 10 de novembre de 2023 (inclòs). L'acceptació li serà notificada a partir del 12 de novembre. El pòster es presentarà el dissabte 25 de novembre de 2023, en el marc de les JEF.

Xerrada UEC, 12/05/2023, 20:30h acam - 8 maig 2023

El proper 12 de maig (divendres) a les 20:30h, tindrà lloc la xerrada "Meteorologia i canvi climàtic a l'alta muntanya" a la sala d'actes de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Gràcia, a càrrec de Pere Esteban.

L'acte serà presentat per en Joan Bosch, president de la UEC de Gràcia, i en Ramon Pascual, cap del Grup de Predicció i Vigilància d’AEMET a Catalunya i director de la revista Excursionisme.

9è congrés MetMed a Gènova acam - 18 desembre 2022

L'ACAM, juntament amb la Universitat de Gènova i l'Associació Italiana de Ciències Atmosfèriques i Meteorologia (AISAM) organitzen la novena edició del congrés MetMed, que se celebrarà a la ciutat italiana de Gènova entre els dies 22 i 24 de maig de 2023.

L'organització del congrés comptarà també amb el suport de Tethys, Revista de meteorologia i climatologia mediterrània (editada per l'ACAM), i la Universitat de les Illes Balears.

Programa de les XXVIII JEF acam - 7 novembre 2022

La comunicació meteorològica i climatològica en l’era digital

Un dels àmbits que els darrers anys està agafant força en el món de la meteorologia i la climatologia és el que s'ha anomenat compromís amb la societat. Hi ha tot un conjunt d'esforços i reptes per a crear connexions més fortes entre les activitats meteorològiques i climàtiques i l'entorn socioeconòmic, proporcionant unes plataformes per tal que els usuaris presentin els seus requisits i l'ús de les aplicacions.

Arriben les XXVIII JEF acam - 25 octubre 2022

Puntuals a la cita de cada any, el dissabte 26 de novembre de 2022 se celebraran les XXVIII Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè. Enguany recuperem el format íntegrament presencial, amb blocs de ponències al matí i a la tarda i temps per a conversar i parlar amb els autors dels pòsters que es presentaran. Reserveu-vos la data!