Vespres de l'ACAM, 11/01/2023

El cicle de xerrades Els Vespres de l'ACAM: Converses meteorològiques continua després de festes, amb la sessió trimestral d'hivern!

La propera cita és dimecres, 11 de gener de 2023, amb en Juan Jesús González-Alemán, meteoròleg superior de l'Estat a Aemet, al Departamento de Desarrollo y Aplicaciones.

Ell ens parlarà sobre "Ciclones tropicales en las cercanías de la península ibérica: Estado del arte y perspectivas de futuro". Com és costum, després de la seva xerrada, obrirem micròfons per a qüestions adreçades al ponent però també per a tenir l'oportunitat de conversar entre els assistents.

Per a participar-hi no cal inscripció prèvia. Només cal accedir directament a l'adreça habilitada per aquestes sessions el dia i hora de la xerrada:

Aprofitem l'avinentesa per recordar-vos que podeu recuperar les tres xerrades que vam programar l'any passat:

Recordem que el servidor que allotja “Els Vespres de l’ACAM: Converses meteorològiques” està alimentat amb energia 100% renovable. D’aquesta manera, la iniciativa s’inscriu en el compromís de l’entitat amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible que marca l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.