XX Jornades

Monogràfiques sobre el V informe del IPCC

Un any més l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) organitza lesXX Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, que enguany s’escauran el dia 29 de novembre de 2014. Com cada any parell, s'hi estudiarà un únic tema monogràfic. Per rellevància i actualitat es tractarà el V informe del IPCC (2014)

En aquestes Jornades, hi intervindran especialistes de les institucions següents: Institut Català de Ciències del Clima (IC3), Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Universitat de Barcelona (UB), Universitat de Lleida (UdL), Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UdV) i l'Agencia Estatal de Meteorologia (AEMET). Totes les ponències presentades s'inclouran al llibre de les Jornades , així com també els resums dels pòsters exposats.

També reproduirem un escrit del Dr. Eduard Fontserè sobre Climatologia de la Mediterrània occidental realitzat quan era Director del Servei Meteorològic de Catalunya, un dels millors escrits de Fontserè meteoròleg per la seva claredat i l’esforç de síntesi.

Totes les ponències presentades s'inclouran al llibre de les Jornades , així com també els resums dels pòsters exposats. A banda del llibre també un número especial de Tethys amb els continguts anys 2012-2013.

- Formulari web d'inscripció a les Jornades