XIV Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè: la sequera

Per catorzè any consecutiu l'Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) brinda les Jornades de Meteorologia Eduard Fontserè, que enguany s'escauran el dia 29 de novembre de 2008. Com cada any parell, s'hi estudiarà un únic tema monogràfic, que en aquesta ocasió serà la sequera.
L’any 2008 hem pogut veure com, en qüestió de sequera, en molts pocs dies hem passat d'una fase d’emergència a la desaparició del fenomen. Des que els embassaments es van omplir prou, no se n’ha tornat a parlar. Però l’ACAM ha cregut convenient de dedicar unes jornades monogràfiques a estudiar la sequera, si més no des del punt de vista meteorològic.
En aquestes jornades, hi intervindran especialistes de les institucions següents: Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Universitat de Barcelona (UB), Universitat de les Illes Balears (UiB), Agencia Estatal de Meteorología (AEMET), Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona i Centro de Investigaciones sobre Desertificación (CIDE). Com sempre, les ponències presentades s'inclouran al llibre de les Jornades.
Les Jornades tenen el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, de l'Agencia Estatal de Meteorología, de la Diputació de Barcelona i de CosmoCaixa de Barcelona.

- Programa de les Jornades.
- Informació general.
- Full d'inscripció (en format PDF).
- Programa complet (en format PDF).