Els Vespres de l'ACAM - tardor 2022

Després del canvi d'estació astronòmica arriba una nova sessió dels Vespres de l'ACAM. La sessió d'aquesta tardor estarà dedicada a "L'excepcionalitat de les pedregades de 2022", un tema del qual ens en parlaran dos especialistes en la matèria, en Tomeu Rigo i la Carme Farnell, tècnics del Servei Meteorològic de Catalunya.

Image
Cartell dels Vespres de l'ACAM, sessió de tardor.

Les sessions dels Vespres de l'ACAM tenen com a objectiu fomentar trobades virtuals entre socis i simpatitzants de l'ACAM interessats en la meteorologia. Després de la xerrada, obrim micròfons, no només per a plantejar preguntes al convidat sinó també per a conversar entre els assistents.

Per a participar-hi no cal inscripció prèvia. Només cal accedir directament a l'adreça habilitada per aquestes sessions el dia i hora de la xerrada:

Aquesta xerrada serà la tercera d'enguany, després de les que van oferir en José Miguel Viñas a la primavera i en Gerardo Benito a l'estiu. Les podeu recuperar en els següents enllaços:

Finalment, cal esmentar que el servidor que allotja “Els Vespres de l’ACAM: Converses meteorològiques” està alimentat amb energia 100% renovable. D’aquesta manera, la iniciativa s’inscriu en el compromís de l’entitat amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible que marca l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Imatge: Pedra caiguda a la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) el 30/08/2022. Fotografia de Josep Pareta. (Font: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/436222/pedregada-historica-a…, visitada el 28/09/2022).