L'EMS ratifica Barcelona 2024

Coincidint amb el congrés de l'EMS (European Meteorological Society / Societat Meteorològica Europea) de 2022, que té lloc entre el 4 i el 9 de setembre a Bonn (Alemanya), s'ha celebrat el "council" i l'Assemblea, organismes dels quals l'ACAM en forma part. Com a representant de la nostra associació hi ha assistit el president, en Jordi Mazón.

D'entre els punts que s'hi han tractat, com ara el pla estratègic de l'EMS, destaca la ratificació formal de la celebració del congrés de l'EMS a Barcelona l'any 2024. En concret, se celebrarà entre els dies 2 i 6 de setembre.

Image
Imatge del council de l'EMS celebrat a Bonn el setembre de 2022

Celebració del council de l'EMS a Bonn, el 4 de setembre de 2022.

Abans, però, el congrés de l'EMS de 2023 es farà a Bratislava (Eslovàquia) del 3 al 8 de setembre. Aquestes dues seus, Bratislava i Barcelona, havien d'acollir, respectivament, els congressos de 2020 i 2021, afectats per la pandèmia de la Covid-19. El congrés de 2020 es va substituir per una sèrie de ponències en línia mentre que el de 2021 sí que es va dur a terme, mantenint l'ACAM com a organitzadora regional, però en modalitat exclusivament en línia.

El congrés de 2022 recupera la presencialitat, tot i que els participants poden optar també per assistir-hi en línia.

A tots els socis de l'ACAM que sereu al congrés de l'EMS 2022 us desitgem que en gaudiu i que la vostra participació sigui ben profitosa!