Seminaris en línia de l'EMS

La Societat Meteorològica Europea (EMS) engega una sèrie de seminaris en línia (webinars), amb el doble objectiu de connectar els seus membres entre les trobades anuals i les assemblees generals i fer difusió de temes d'interès relacionats amb la meteorologia i la climatologia.

Ara com ara, ja se n'han programat tres, són els següents:

  • 6 de març de 2024Understanding the atmosphere of Starry Night: Bert Holtslag, The Netherlands
  • 20 de març de 2024NWP at the crossroads: How the Quiet, Digital and Data-Driven Revolutions are shaping the future of NWP: Irina Sandu, ECMWF
  • 10 d'abril de 2024: The Geomagnetic Storm: Beauty and the Beast: Arpad Kis, Hungary, speaking on the theory and Hanneke Luijting, The Netherlands, speaking about photography of Aurora Borealis

Tots aquests seminaris se celebraran en dimecres a les 16:00 h i es faran en anglès, a través de la plataforma Zoom.

Al mateix temps, l'EMS anima als seus membres a fer propostes de temes d'interès per a seminaris futurs. Podeu contactar el Secretariat de l'EMS al següent enllaç: EMS Secretariat.

Per començar, ja us podeu inscriure al primer seminari, sobre l'atmosfera pintada al quadre "La Nit Estelada", de van Gogh, a càrrec de Bert Holtslag, president de l'EMS fins fa poc temps i professor emèrit de Meteorologia a la Universitat de Wageningen. Ho podeu fer en el següent enllaç: EMS Webinar on 6 March 2024.

Image
Seminari en línia sobre l'atmosfera del quadre "La Nit Estelada", de van Gogh.

Per a més informació sobre aquest primer seminari i els ja programats, podeu consultar el següent enllaç de l'EMS: https://www.emetsoc.org/launch-of-ems-webinar-series-understanding-the-atmosphere-of-starry-night.