Notícies

Crida de resums per l'EMS 2024 acam - April 2,2024

El congrés de l'EMS de 2024, que se celebrarà a Barcelona del 2 al 6 de setembre, ja ha fet la crida per a enviar els resums. Hi ha temps fins al 18 d'abril de 2024.

Homenatge a Francisco Morán acam - April 1,2024

La Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (RACAB) retrà homenatge a la figura de Francisco Morán Samaniego, considerat pioner de la Física de l'Aire a Espanya.

Seminaris en línia de l'EMS acam - February 27,2024

La Societat Meteorològica Europea (EMS) engega una sèrie de seminaris en línia (webinars), amb el doble objectiu de connectar els seus membres entre les trobades anuals i les assemblees generals i fer difusió de temes d'interès relacionats amb la meteorologia i la climatologia.

Programa de les XXIX JEF acam - November 6,2023

Com cada any senar, les Jornades d’enguany són de temàtica diversa. Des de les darreres jornades de temàtica general, l’any 2021, hem sigut testimonis de nombrosos fenòmens meteorològics, alguns d’ells molt extrems.

Crida de pòsters per a les XXIX Jornades Eduard Fontserè acam - October 3,2023

Els assistents inscrits a les Jornades Eduard Fontserè (JEF) podran fer presentacions en format pòster. Qui vulgui presentar-ne ha d’enviar un resum a l’adreça: posters.jef@acam.cat fins el dia 10 de novembre de 2023 (inclòs).